Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Sužinoti daugiau...
Geriausias pasirinkimas daržovėms, mėsai ir žuviai kepti ir troškinti – kepimo indas iš ketaus. Jame paruoštas maistas išlaiko visas savo naudingas savybes. Kepimo indas puikiai tinka įvairių rūšių viryklėms: dujinėms, elektrinėms, halogeninėms, keraminėms ir indukcinėms. Taip pat puikiai tinka naudoti orkaitėje.
Kepimo indo sėkmės paslaptis – ištempta forma (į jį telpa visas paukštis su daržovių garnyru) ir storos sienelės. Storos sienelės užtikrina geresnes karščio išlaikymo savybes ir tolygų šilumos pasiskirstymą ir poveikį.
Gilus pailgas kepimo indas idealiai tinka antriesiems patiekalams gaminti. Juose patogu gaminti mėsos ir daržovių troškinius, kepti arba troškinti balandėlius padaže. Storesnės sienelės užtikrina sodrų troškintų patiekalų skonį ir aromatą, produktuose išlieka visi naudingi mikroelementai.
Sunkus dangtis, sandariai priglundantis prie paviršiaus, neleidžia išgaruoti skysčiui, todėl išlaikomas naminių ir laukinių paukščių mėsos, kiaulienos, jautienos, avienos sultingumas ir kvapas.
52.00€
Dydis: 13 x 34 x 13 cm
Talpa: 2.4 l
Medžiaga: ketaus
Ilgis: 34 cm
Plotis: 13 m
Aukštis: 13 cm
88.00€
Dydis: 24 x 34 x 14 cm
Talpa: 5.5 l
Medžiaga: ketaus
Ilgis: 34 cm
Plotis: 24 m
Aukštis: 14 cm