Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Sužinoti daugiau...
Kepsnių, blynų ir net paprasčiausio omleto skonis ir kokybė labai priklauso nuo keptuvės, ant kurios buvo ruošiamas maistas, kokybės. Idealu, jei virtuvėje yra kelios skirtingo skersmens, storio ir sienelių aukščio, iš skirtingų medžiagų pagamintos keptuvės, juk ne veltui profesionalūs šefai kiekvienam patiekalui gaminti naudoja būtent jam skirtą keptuvę. Pavyzdžiui, mėsai kepti labiau tiks rifliuota keptuvė-grilis, o kiaušiniams kepti tiks bet kokia keptuvė, dengta nepridegančia danga.
66.00€
Dydis: 4 x 21 x 51 cm
Medžiaga: ketus; nerūdijantysis plienas; medis
33.00€
Dydis: 4 x 14 x 35 cm
Medžiaga: aramidinis pluoštas ir oda